Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten vervult IT een sleutelrol in de organisatie. Aan de andere kant wilt u als klant geen kopzorgen hebben over uw IT. Het moet gewoon werken en als er iets niet goed gaat, dan moet dit zo snel mogelijk opgelost worden zodat u weer verder kunt met het runnen van uw zaak.

Wanneer u kiest voor Neofun IT Services, dan bent u verzekerd van een tijdige response bij problemen. Onze diensten houden echter niet hiermee op. Wij gaan een stukje verder en kunnen u ook diensten aanbieden om problemen juist te voorkomen. U kunt hiervoor een servicecontract afsluiten. Wanneer u hiervoor kiest, dan bent u ervan verzekerd dat uw systemen altijd up to date zijn.

Bij Neofun IT Services begrijpen we heel goed dat u als zakelijk gebruiker vooral op zoek bent naar een betrouwbare IT leverancier. Als ervaren IT leverancier kunnen kunnen wij u die betrouwbaarheid bieden. Dat zeggen niet alleen wij maar ook onze klanten. Veel zakelijke klanten zijn u voorgegaan en maken nu al jaren gebruik van onze diensten. We hebben ervaring met verschillende soorten bedrijven en kunnen dan ook voor elk bedrijf diensten op maat leveren. Hieronder ziet vindt u een selectie van een aantal van onze tevreden klanten.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We hopen u snel van dienst te kunnen zijn.